luni, 21 septembrie 2009

Trenul groazei



Un tren care circula pe ruta Timisoara-Bucuresti a deraiat noaptea trecuta in jurul orei 2:30.

Calatorii au trecut prin clipe de cosmar, unii dintre ei fiind scosi pe geamurile vagoanelor.
Incidentul s-a soldat cu ranirea a 15 persoane care au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova. Dintre acestea doar 2 se mai afla in acest moment in spital si primesc consiliere psihologica deoarece au suferit grave atacuri de panica.

Tragedia se pare ca a fost provocata de o mana criminala care ar fi desurubat suruburile care legau liniile de cale ferata. Suspectul este un barbat, fost lucrator CFR care a fost retrogradat dupa ce a picat mai multe teste psihologice. Din primele cercetari se pare ca barbatul a vrut sa se razbune pentru pierderea postului.
Sa fie oare acesta adevaratul motiv al tragediei sau se incearca o musamalizare a incompetentei CFR?

Acesta nu este singurul accident feroviar de astazi. Un tren marfar plin cu petrol a deraiat in aprpoiere de Cluj iar un altul a lovit din plin un camion. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.

Grav este faptul ca aceste accidente feroviare provocate de minti diabolice sunt tot mai dese, ceea ce ne face sa ne gandim de doua ori inainte sa plecam la drum pe caile ferate. Sa nu uitam de accidentul de la Valea Calugareasca cand o tanara si-a pierdut viata in urma unei situatii similare.

Mai este trenul cel mai sigur mijloc de transport?

Parerea mea este ca NU. Si aici nu ma gandesc doar la incidentele "tehnice" care pot avea loc ci la siguranta calatorilor care sunt agresati in tren sub ochii nepasatori ai celorlalti. Si aici ma refer in special la fete; dar povestioarele astea picante, cu scene demne de filmele pt adulti le voi lasa pentru postul urmator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu