marți, 1 septembrie 2009

Moni si-a tras sofer tanar!


Monica Columbeanu a surprins intreaga lume mondena cand, in week-end, a aparut la mare cu noul sau sofer. Numele lui este Adrian Filote, are 25 de ani si nu este deloc mai prejos decat vechiul sofer, Voicu. O alta asemanare intre cei doi este si faptul ca Adrian este de profesie manechin. Acesta a renuntat insa la podium pentru o meserie mult mai banoasa; accea de dansator profesionist. Noul sofer este obisnuit cu lumina reflectoarelor, el participand la show-ul "Dansez pentru tine", unde a participat alaturi de Cream pentru a o putea ajuta pe verisoara lui care are grave probleme de sanatate.

De cateva zile, Adrian s-a mutat chiar in Izvorani pentru a putea fi "la datorie" ori de cate ori doamna Columbeanu are nevoie de el. Monica este foarte incantata de "noua achizitie" mai ales ca Adrian este din Bucuresti si cunoaste foarte bine strazile: "Au fost mulţi care şi-au dorit postul de şofer al meu, însă nici unul nu a fost pe sufletul nostru. Una dintre calităţile lui Adrian este aceea că locuieşte în Bucureşti şi cunoaşte foarte bine străzile din oraş. Îmi mai place la el că este disponibil şi poate să vină oricând am nevoie de el".

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Monica prefera soferii tineri si aratosi, soferul batran care l-a inlocuit pe Rocky pentru scurt timp nefiind pe placul Monicai. Nu inteleg de ce s-a suparat pe Oana Zavoranu care a vrut sa-i dea o mana de ajutor in alegerea soferului. Probabil a fost deranjata de faptul ca cei care candidau pentru postul de sofer erau burtosi si batrani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu