marți, 22 septembrie 2009

Misterul celor 13 cranii


In ultimele secole, in diferite colturi ale lumii au fost gasite 12 cranii misterioase. Aceste cranii realizate din pietre semipretioase sunt vechi de peste 1000 de ani. Misterul acestora consta in modul in care au fost fabricate, deoarece nici cu tehnologia de care dispunem astazi nu putem realiza astfel de obiecte. Craniile au mandibula mobila, la fel ca un craniu natural si nu are urme de slefuire pe suprafata sa, fiind format dintr-o singura bucata de piatra. Acest lucru ne duce imediat cu gandul la existenta unor civilizatii nepamantene.

In cultura indiana se face referire la 13 cranii care ar fii fost aduse pe Pamanat de 13 civilizatii de pe alte planete.Indienii spun ca cele 12 cranii alcatuiesc un cerc misterios in interiorul caruia se afla cel de-al 13 craniu, care nu a fost inca descoperit. Acest ritual ar avea puterea de a schimba complet lumea. In prezent, misterioasele descoperiri se afla in mainile unor colectionari particulari sau imprastiate pe la diferite muzee din lume. Unii spun ca si cel de-al 13-lea craniu ar fii fost descoperit dar aceasta infromatie nu este facuta publica. Altii in schimb, cred ca descoperirea ultimului craniu este un semn clar al Apocalipsei.


Nu de aceeasi parere sunt reprezentantii British Museum din Londra si ai Universitatii Cardiff care afirma ca aceste cranii nu sunt decat un fals, ele neputand fi create cu tehnologia de care dispuneau civilizatiile precolumbiene.

Mit sau realitate? Probabil acest lucru nu-l vom afla prea curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu