duminică, 2 august 2009

Iata studentii macelari!!!




Doi studenti la medicina din Timisoara au omorat si transat un barbat in varsta de 65 de ani. Se pare ca cei doi tineri l-au ademenit pe barbatul de etnie rroma, propunandu-i sa faca sex cu fata in schimbul sumei de 500 de euro. Partida de sex trebuia sa aiba loc intr-un camin studentesc, dar aceasta nu a mai avut loc. Trifu Shrott a fost injunghiat cu bestialitate in zona inimii, transat si carat intr-un geamantan pana in portbagajul unui Mercedes. Portarul de la caminul unde s-au cazat cei trei si-a dat seama ca din geamantan se scurge sange si a anuntat imediat Politia.
Declaratiile tinerilor sunt contradictorii, acestia aruncand vina unul asupra celuilalt.

Carmen Bejan
Carmen Bejan, studenta ucigasa de numai 20 de ani le-a declarat anchetatorilor ca Sergiu a fost primul barbat din viata ei si ca de doua luni a acceptat sa se prostitueze pentru a-i cumpara acestuia o masina. Studenta facea parte dintr-o familia simpla din Arad si colegii spun ca invata foarte bine inainte sa-l cunoasca pe Sergiu. Aceasta a intrat la Facultatea de Medicina cu media de 9.90 si in primul semestru s-a descurcat excelent la examene. In al doilea semestru, fata a inceput sa lipseasca de la examene si sa-si schimbe comportamentul.

Sergiu Raul Florea
Sergiu era cunoscut in anturajul sau ca fiind o persoana extrem de violenta, care a declansat in campus numeroase scandaluri pentru care a si fost amendat.De asemenea, apropiatii acestuia spun ca studentul se enerva extrem de repede. Cand a fost ridicat de Politie, Sergiu Florea a incercat sa se sincucida taindu-si venele. Acesta a ajuns la spital unde a primit primele ingrijiri medicale.

Trifu Shrott
Victima de 65 de ani era cunoscut in toata Timisoara, mai ales de rromi deoarece facea parte dintr-o familie respectata, fiind chiar un membru al staborului tiganesc. Oamenii mai spun insa ca Trifu ar fi avut o pasiune pentru prostituate, hobby care i-a adus pana la urma sfarsitul.
Rudele barbatului ucis i-au organizat acestuia o ceremonie fastuoasa si i-au cumparat un sicriu modern cu aer conditionat care a costat 12.000 de euro. Rromii ameninta insa ca daca autoritatiile nu vor face dreptate in acest caz vor da foc intregului oras(Timisoara).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu